Brian Hamilton H558

Member since: Tuesday, 18 March 2014
Last login: 6 days ago
Profile viewed: 1,363 views

Your Rank: 42
Points: 58

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'forums.embarcadero.com is UP!' in the forum. 6 days ago

I agree

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'forums.embarcadero.com is UP!' in the forum. 1 month ago

Lordy, miracles do exist

I thought they said it was not possible
maybe just needed the right person
can they now get it onto a better hardware plaform (e.g raid )?

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Forums unusable' in the forum. 2 months ago

what about the change of reference circular arguments on the old forums
those users must be getting withdrawl symptoms!

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Forums unusable' in the forum. 2 months ago

the remember me for the login does not work for me half the time
anyone else have that issue?

Read More...

maybe you might need to tweak the template files for compiler around the sdk info
or we might need to wait for the next compiler update?

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Bluescreen (BSOD) Delphi 64-Bit Tokyo Problem' in the forum. 7 months ago

someone else posted they fixed this problem and was related to multiple threads
(that was all the info they provided)

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Mobile Pack not work to compile for Android > 4' in the forum. 7 months ago

I suspect you are going to need to compile with a more recent version of Delphi
or try to use a more recent android sdk and compile against that?

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Installing Konopka in Delphi XE 10.2.2' in the forum. 7 months ago

I have seen that myself
they are installed after cancelling the hung setup
but then when you go back to getit, it says its not installed

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Which TCP client to use in FMX, IOS+Win+Android' in the forum. 8 months ago

you can also easily install the ICS via getit

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'TeeChart Help' in the forum. 8 months ago

I don't think there is such a thing?
online help though:
wiki.teechart.net/index.php?title=TeeChart_for_VCL

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Teaching an Old Dog New Tricks' in the forum. 9 months ago

there is lots of info re on the facebook thread e.g

Embarcadero Technologies or FMX Express


Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Annoying IDE Refresh on Delphi Berlin Update 2' in the forum. 2 years ago

I am seeing this as well
although i am not sure it happens as often as you describe?

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Delphi Seattle missing Provisioning Profile' in the forum. 3 years ago

check under options, version info
CFBundleIdentifier

is set correctly

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'XE5 with Android 5.0' in the forum. 3 years ago

Hi
yes there is a problem for if you happened to have images in use in the app
the solution should be to load those images at run time

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'How do I open a .html file in a TWebBrowser?' in the forum. 3 years ago

the . after files should be /
in the path
tha[size= 12.16px; line-height: 1.3em]t might be a result of using the join function[/size]

why not just use

webbrowser1.url := tpath.GetDocumentsPath+'/'+'manifest.html';(the +'/' may or may not be needed)


Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'Deploying a Windows desktop application' in the forum. 3 years ago

Been a while since I worked on this type of thing
I think you hook into the existing windows drivers
via the OLE framework
a quick google search brings up

msdn.microsoft.com/en-us/library/cf131f6b(v=vs.90).aspx

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'WebBrowser control Windows and Android..' in the forum. 3 years ago

you could try the webbrowser available from TMS
as I think that uses the native browser

Read More...

Brian Hamilton H558 replied to the topic 'WebBrowser control Windows and Android..' in the forum. 3 years ago

I have the Twebbrowser working on Android OK with Delphi Seattle
using e.g
mybrowser.URL:='www.google.com';
mybrowser.Navigate;

one thing is, there is a parenting issue with twebbrowser...so make sure it is not over the top of the button

Read More...