Accelerate Your Delphi Development - European Delphi Tour...
 • Start Date:
  May 19 2017 at 09:00
 • End Date:
  May 19 2017 at 17:00
 • Timezone:
  (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, St
 • Location:
  Loading map...
  Show Full Map
 • Event Name:
  Accelerate Your Delphi Development - European Delphi Tour...
 • Description:
   

  Voor softwarebedrijven is het belangrijk om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van hun gebruikers. Nieuwe ontwikkelingen helpen u om uw markt te vergroten en uw concurrentie voor te blijven en ook in 2017 voorop te lopen.

  Tijdens deze dag laten wij u zien hoe u alles uit uw ontwikkelomgeving kunt halen. De presentaties zijn opgedeeld in drie blokken waarin ervaren Delphi Experts de praktische presentaties en demo's verzorgen.

  PROGRAMMA-OVERZICHT

  09:00-09:50 uur:       Ontvangst en registratie

  09:50-10:00 uur:       Welkom door Barnsten

  10.00-12.00 uur:       Haal alles uit uw Delphi omgeving met RAD Studio 10.2 Tokyo - door Pawel Glowacki (Engelstalig)
  Aan de hand van de nieuwste technieken laat Pawel u de meerwaarde van het gebruik van Delphi zien. In deze sessie wordt vooral gewerkt op het nieuw beschikbare Linux Server platform (alles is ook uiteraard toepasbaar op het Windows platform). Aan de hand van een test case krijgt u een heldere uitleg over de nieuwe features in de Tokyo versie. Er wordt hierbij tevens gebruik gemaakt van FireDAC en de open source database MariaDB. In het laatste deel van de sessie komt het gebruik van WebServices aan bod. Pawel laat u de voordelen daarvan zien en legt uit hoe u WebServices het beste kunt integreren met uw applicatie. 

  In het tweede deel van de sessie komt het belang en de kansen van het verbinden van apparaten, machines, sensoren etc. met uw applicatie en/of apps aan de orde. Aan de hand van een test case, waarbij Beacons gebruikt worden, laat hij zien hoe u met BeaconFence een volledige oplossing kunt bouwen voor bijvoorbeeld kantooromgevingen, ziekenhuizen, stadions, warehouses, winkel(centra), steden etc.

  12:00-13:00 uur:       Lunch

  13:00-14:30 uur:        Maak Services based applicaties in RAD Server - door Bob Swart 
  In deze sessie laat Bob zien wat RAD Server is en in welke situaties RAD Server uitermate goed toepasbaar is. Na deze korte introductie gaan we in op het uitbreiden van RAD Server met eigen microservices. U zult zien hoe u met Delphi nieuwe EMS packages kunnen maken en debuggen, inclusief custom REST API endpoints. In combinatie met FireDAC kunnen deze packages data uit verschillende databases deployen.

  14:30-15:00 uur:        Pauze

  15:00-16:30 uur:        Breng uw VCL applicatie naar 2017 - door Danny Wind
  Deze sessie laat Danny zien hoe u een bestaande applicatie met een wat oudere User Interface en onderliggende technieken weer helemaal up-to-date kunt maken. Hij laat zien hoe u een applicatie een frisse look geeft met Styling, Win10 elementen en tactile feedback. Ook versnelling en optimalisatie van de User Experience komt aan bod met Async SQL, achtergrond threading en Interbase ChangedViews. Tevens laat Danny zien hoe je code optimaliseert met o.a. het gebruik van Generics en TDictionary.

  16:30-17:00 uur:       Afsluiting met Q&A 

  Early Bird Ticket Prijs tot en met 30 april 2017
  De Early Bird Ticket Prijs is  € 99,-- excl. BTW en geeft toegang tot alle sessies, dranken en lunch.
  Na deze datum is de prijs € 149,-- excl. BTW

  REGISTREER NU.

   
 • Categories:
 • Seats available:
  Unlimited Seats